sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Vinkkejä untuvikolle

Keräsin hieman muistiinpanoja siitä, mitä olisi hyvä tietää ennen raskautta raskaudesta. Jos vaikka osaisin hieman jo varautua tilanteeseen. Tämä lista voisi saada päivitystä, sitten kun itsekin tiedän enemmän..

Kyseiset vinkin ovat suurimmaksi osaksi Bebe au laitilta Kaksplussan vieraana..

Eli : Vinkkejä untuvikolle. Mitä kannattaa ajatella jo etukäteen ja raskauden alkuvaiheissa:

Hommaa imetystyyny. Sitä voi käyttää jo raskausvaiheessa unileluna, auttaa asettumaan ison mahan kanssa paremmin ja unikin maistuu (niin ja sitten hormonihuuruissa kuin puolison haliminen ei kiinnosta, niin onpahan jotain halittavaa ;) )

Ja tukivyö. Se auttaa vihlovaan selkään. Ja huomioi, että näitäkin on erilaisia, eli kokeilemalla löytää omasa.
Itselleni tämä varmaan tulee tarpeeseen, selkä kun muutoinkin välillä vähän temppuilee.

Mieti ja kysele vauvatarvikkeita sukulaisilta ja ystäviltä, ja kolua myös kirpputorit. Kaikkea ei tarvitse eikä ehkä kannata ostaa uutena, käytettykin ajaa asiansa hyvin ja säästät tärkeämpiin hankintoihin. Jes! Tykkään muutekin kierrellä kirppareita, niin tätä varmasti tulen tekemään!

Kuvaa kasvavaa vatsaasi jo alkuvaiheessa, sitä et saa takaisin. Itse mietin myös ennen kuvan ottamista ja reilu viikko sitten sellainen otettiinkin.. Tosin hieman turhauttaa, että painoa on tullut tässä kesän aikana pari kiloa, ja se näkyy heti mahassa ja näissä kuvissa tietysti myös..

Keskity pieniin hyviin juttuihin kun olo alkaa ahdistamaan liikaa. Heh, varmaan helpommin sanottu kuin tehty, mutta yritetään!


Mitä vinkkejä te antaisitte untuvikolle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti