maanantai 3. marraskuuta 2014

Tilannekatsaus

Mistähän sitä aloittaisi. Ajatukset lyö tyhjää. Tai.. ei tyhjää, mutta on hassua kertoa ajatuksia kovin kaukaa, mutta kun viime kirkoituksesta sitä aikaa on vähän vierähtänyt, niin jotenkinhan sitä pitäisi kertoa miten tähän on päästy.

No aloitetaan siitä pienestä huomautukseta laserleikkaukseen menosta. Varasin esitarkastusajan ja jonkinlainen julkaisematon raakile siitä onkin kirjoitettu, mutta turhaa sitä enää on julkaista.. Mutta silloin jännitti. Laserleikkauksen esitarkastusajan sai tosi nopealla aikataululla. Mietin jo ennen tarkistukseen menoa sopivia leikkauspäiviä. Kai siellä mielessä käväisi ajatus, jos leikkausta ei jostain syystä voidakaan tehdä, mutta ohitin ne aika nopeasti. Eihän nuo minua koske..

No selvisi ettei mulle voidakaan leikkausta tehdä. En ollut edes varautunut tällaiseen vaihtoehtoon. Tai voidaan ehkä joskus, mutta nyt olisi parempi seurata tilannetta, jotta suurilta riskeiltä vältyttäisiin. Silmissäni on aika paljon hajataittoa. Ja se on vain edellisistä laseista kasvanut. Tämä johtuu silmän "epämuodostumasta" tosin tuo on vähän voimakkaasti sanottu, sillä ihan suht normit silmät mulla on, mutta kuitenkin sen verran "jyrkät", ettei lääkäri uskalla vielä leikata. Kuulemma uuden tarkistusken voisi tehdä vuoden päästä, niin nähtäisiin miten tilanne on kehittynyt. Ja tehdä seuraavia päätöksiä sen jälkeen.

Niin että jäi sitten lasit päähän ja yksi kierto välistä..

No muuten tässä ollaan yrittämässä edelleen. Ajatuksia tämän hetken tilanteesta koitan kirjoitella piakkoin tarkemmin..

Mutta jos kirjoituksia ei kuulu, niin se johtuu todennäköisesti siitä, että lopputyö puskee päälle ja sen lisäksi vielä koulujutut.. Kun on päässyt töistä istuttuaan koko päivän koneella ja tehtyä kotona niitä koulujuttuja koneella, niin ei enää oikein huvita alkaa blogia kirjoittelemaan.. koneella. On siis vähän jäänyt.

2 kommenttia:

  1. Moi! Harvoin mitään blogia kommentoin, mutta sun blogia oon monesti käynyt katsomassa, kun samoja fiiliksia on täällä suunnalla. Kiva jos jaksat kirjotella kuulumisia, niitä hyviä ja huonoja :) Tsemppiä opiskeluihin ja tietenkin perheasioihin, kyllä kai kaikki järjestyy ajallaan. Niin ainakin minä toivon!

    VastaaPoista
  2. Moi! Kiva kun kommentoit! :)
    Ja kiva kuulla, että muillakin on samanlaisia ajatuksia, tietää ettei ole yksin.. Uskon että kaikki järjestyy ajallaan. Ja itseasiassa ainakin tällä hetkellä mulla on rauha perheenlisäyksen suhteen. (lopputyö onkin sitten vähän toinen asia ;) )
    Voimia sulle myös arkeen!

    VastaaPoista