perjantai 19. joulukuuta 2014

Babyzilla

Miten sitä voikin mennä näin sekaisin tässä ovulaation aikoihin.. Yksi babyzilla on täällä kuoriutunut ja esitellyt voimiaan.

En tarkalleen tiedä koska ovulaationi tapahtuu, niin koitetaan pupuilla huolella vähän pidempi jakso.. Pupuiltu onkin, mutta tiukkojen heräämisten takia, on pari iltaa jäänyt väliin. Kuitenkin on tuntunut että pitäisi ja olen vähän väkisin koittanut puskea.. Mutta eihän siitä ole mitään tullut. Ensimmäisellä kerralla ei päästy loppuun asti ja itseä turhautti että ilman väkisin yrittämistä olisin saanut arvokkaan tunnin tai vähän vajaan lisää unta. No seuraavana iltana tietysti tarve oli tietysti vielä suurempi (siis lähinnä että ei vain vahingossakaan jää liian pitkiä taukoja ja siitä syystä mene ovulaatio ohi..) Ja niin oli väkisin puskeminenkin kovempaa. Se yritys loppui vielä aikaismmin kuin edellinen.

Mitä tästä opimme. Ei kannata väkisin yrittää harrastaa seksiä. Varsinkaan väsyneenä ja turhautuneena. Ehkä tämä kahden päivän tauko ei kaada maailmaa. Ja ajatus siitä että lapsi syntyisi "rakkaudettomasta" seksistä tuntuu vähän höhlältä.. Että hyvä näin. Ainakin tällä hetkellä.

Miten te muut selviätte tästä väkisin yrittämisen fiiliksestä?

2 kommenttia:

  1. Moi! Yrittämistä ja ei-yrittämistä on meilläkin ollut, kirjoittelin sulle tonne jo aiemmin muistaakseeni. Mutta eipä uusia uutisia täälläkään. Olen yrittänyt (huom. ainakin yrittänyt!) olla rennompi asian suhteen, josko se auttaisi, mutta välillä kyllä tulee helposti lipsahdettua semmoisen väkisin yrittämisen puolelle. Olisi niin kiva osata heittää vauva-aatteet hetkeksi mielestä ainakin sen seksin aikana ;D

    VastaaPoista
  2. Moi taas! :) Kiitos kommentista, on hyvä kuulla, että muillakin on samanlaisia kokemuksia! Mulla on nyt lähiaikoina sujunut tällä rintamalla ihan hyvin, mutta kyllä tämän asian kanssa varmasti tulee vielä väännettyä.. :) tsemppiä sulle!

    VastaaPoista