maanantai 1. kesäkuuta 2015

Piinapäivät ja tilanteen päivitys

Mitäs sitä turhia kirjoitamaan, jos ei ole mitään kerrottavaa.. Tämä kevät on mennyt vauhdilla, eikä mulla ole ollut fiilistä kirjoitella. Eikä oikein mitään sanottavaakaan. Maha ei ole pyöristynyt, eikä edes pilkettä silmäkulmaan tämän asian suhteen ole suotu. Siis edelleen odotellaan odotusta.

Useimmiten fiilikset on olleet ihan hyviä, eikä kovin suuriin kuoppiin ole tiputtu, saati että oltaisiin korkealta ja kovaa tultu alas. Tosin olen tässä jo vähän luovuttanut onnistumisen suhteen ennen vuodenpäivien yritystä ja asennoitunut siihen, ettei tässä mitään tapahdu ennen syksyä, jolloin voitaisiin lähteä tutkimuksiin ja selvittää sitä kautta tätä tilannetta. Ehkä tämänkin takia odotukset eivät ole olleet korkealla, eikä ole tarvinnut romahtaa.

Tuhruvuotoa on aina ollut ennen kuukautisia ja se kyllä turhauttaa, kun en tajua mistä se johtuu. Tuntuu että tuhruttelu alkaa jo muutamia päiviä oletetun oviksen jälkeen, jolloin en usko minkään voivan kiinnittyä. Huoh. Siksi tässä on vain odoteltu sitä syksyä. Meinasin tässä tilata ovulaatiotestejä, niin olisi sitten jotain todennettua lääkärillekin kerrottavaksi. Tähän asti kun olen vain limojen perusteella ovulaation aikaa päätellyt.

Mutta.
Tämä kierto. Mulla on nyt toiveet kohonneet jo pilvien yläpuolelle. Ennennäkemättömiä oireita, eikä tuhrua juuri nimeksikään. Ja ylihuomisen aikoihin pitäisi alkaa menkat, tosin ei mulla tässä kierrossa ole hajuakaan ovulaation ajankohdasta..mutta meinasin testata huomenna. Noin sivulauseessa pikaisesti mainittu. Kun en uskalla sen enempää. En halua tipahtaa pilvien läpi pehmentäsiköhän ne pudotusta?

Oireita tässä loppukierrossa on ollut seuraavaa:
- mahan kevyt juiliminen ei jatkuvasti, mutta muutamia kertoja päivässä jo reilun viikon verran, ja tunne että menkat alkaa just kohta, mutta loppujen lopuksi ei ole vielä kuulunut normisti mua ei juili kun tuhrutus alkaa, vaan vasta kun mekat alkaa kunnolla tai vaan tyyliin päivää ennen
- pienenpieni tuhru, joka on välillä ilmestynyt paperiin ja vain muutamana päivänä suojaan asti. Ja sekin on nyt jo loppunut pari päivää sitten. Mutta maha juilii edelleen
- hieman suurentuneet rinnat?! Tätä ei muistaakseni ole koskaan ennen ilmennyt ja vaihtelevasti myös kipeät rinnat tai nännit tuttu oire
- herkkä hajuaisti ? ehkä. En ruvennut varmistelemaan keneltäkään onko heistä kyseiset hajut olleet voimakkaita.. Ennenkuulumaton oire
 -nälkä. Jatkuvasti tuntuu olevan nälkä, mutta tätä voi vissiin olla myös kuukautisia ennen joillain? En ainakaan muista että mulla olisi tavallisesti tällaista, muuten kuin viime syksynä yhdessä kierrossa, jolloin luulen myös olleeni raskaana, mutta se meni melkein heti kesken, niin että en ollut edes tehnyt testiä, mutta sellainen fiilis jäi, että raskaana oltiin..
- huono oloa muutaman kerran, ja usein just ennen syömistä. On mennyt syömällä ohi. Tällaistakaan en muista normaalisti olevan.

Onneksi kaikesta tästä aloin vakavissani tehdä johtopäätöksiä vasta muutama päivä sitten. Jos olisin pidempään joutunut piinailemaan niin huh vaan. Kyllähän se ajatus kävi mielessä, kun ei tuo tuhru sitten alkanutkaan, mutta kun aina vaan juili mahaa, niin ajattelin että just kohta ne menkat sieltä alkaa, ja kun ei alkanutkaan niin ihmettelin että mitäs nyt sitten. Pelkäsin myös jo valmiiksi sitä, että miten ne menkat nyt näin aikaisin melkein puoltoista viikkoa ennen arviota ja että mitä tämä kroppa nyt oikein taas sekoilee..

Huomenaamulla sitten.
Enhän mä edes tiedä mihin sitä sit pitää soittaa jos kaksi viivaa tikkuun pärähtää?!

Miltä toi teistä kuulostaa? Oonko täysin raskautumisharhainen vai mitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti