tiistai 2. kesäkuuta 2015

Testi

ÄÄÄÄÄäääää!!!!

Aamulla herätessäni en noussut heti ylös. Makoilin sängyssä ja mietin että meinaanko sen testin tehdä, alkoi nimittäin jännittämään ja pelottamaan... Mitä jos en olekaan raskaana ja sitten kuukautisiakin pitää vielä odotella. Mitä jos ne oireet on ollut jotain muuta.. En noussut pitkään aikaan, sillä silloin olisi päätöksen aika.. Mutta lopulta uskaltauduin ja päätin testin kaikesta huolimatta tehdä. tosin huonolla menestyksellä..

Tein sen testin.. tai ainakin yritin.. mutta kastoin tikkua tietysti liian vähän, jolloin edes kontrolliviivaa ei tikkuun tullut. Tästä sitten suivaantuneena kastoin tikkua hieman uudestaan ja johan tulivat esille niin kontrolliviiva kuin testiviivakin! Kaksi viivaa! Eikä kotona tietenkään ole enää enempää noita testejä odottamassa, että voisin heti yrittää uudelleen...

Mutta mitä tämä nyt siten tarkoittaa? Voiko testiviiva tulla esille näin uudelleen kastamalla? Onko kukaan koskaan kokeillut? Vai uskaltaisiko tähän tulokseen nyt yhtään luottaa vai menikö ihan mönkään? Uusi testi on hankintalistalla, mutta viitsiikö sitä tässä päivällä vielä tehdä? Huomen aamulla viimeistään, mutta en tiedä pysynkö nahoissani niin pitkään!

Minun logiikkani mukaan testi olisi suhteellisen luotettava edelleen, sillä miksi testipaikan kohdalle viiva tulisi, uudelleen kastamisesta huolimatta, jos en olisi raskaana. Lisäksi tietysti uudelleen kastettu osuus tulisi testikohdalle vasta ensin kastetun jälkeen, kun neste nousee tikkua pitkin.. jolloin ensinkastettu osuus olisi kunnossa kaikesta huolimatta, ja näyttäisi oikean tuloksen. Onko tässä mitään järkeä?

Noh. nyt sitten odotellaan malttamattomana.. Tänään se testi on kyllä pakko vielä uusia ja vaikka huomen aamulla sitten toinen kappale, kun usein niitä kaksi siinä samassa paketissa on.

2 kommenttia: